L’empresa realitza la tradicional campanya solidària de Nadal “La Solidaritat es Contagia” per recaptar productes alimentaris bàsics de primera necessitat i col·laborar amb els col·lectius més desfavorits 

Matí intens de repartiment de menjar a diversos bancs d’aliments. Els camions arriben plens als punts establerts de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. La cita és obligatòria. Un any més, coincidint amb dates nadalenques, TUSGSAL DIREXIS mostra que un dels seus valors fonamentals és el de la solidaritat. Els treballadors i treballadores de l’empresa han fet les seves donacions d’aliments durant dies i també s’han comprat molts productes que seran benvinguts a cases necessitades.

I és que en els moments en què vivim, som coneixedors que nombroses persones i famílies senceres travessen serioses dificultats econòmiques, incrementades actualment per la pujada dels preus generalitzada en tots els àmbits. Els bancs d’aliments es queden sense fons amb els greus obstacles generats per la crisis econòmica i fan una crida a que la població, en la mesura de les seves possibilitats, contribueixi a fornir de provisions els seus magatzems.

L’economia de la població empitjora i fa que es necessiti més ajuda

TUSGSAL DIREXIS és una empresa socialment responsable en consonància amb els seus valors de referència. La seva Comissió Social, amb el suport del Comitè de Treballadors, el Consell d’Administració i la Direcció realitza cada any una campanya interna denominada “La Solidaritat es Contagia” per aconseguir la recaptació d’aliments bàsics amb l’objectiu d’ajudar a famílies necessitades de l’entorn més proper. Les festes nadalenques són difícils ja que hi ha moltes més persones vulnerables. En aquest context d’emergència, la resposta dels treballadors i treballadores de TUSGSAL ha estat, com sempre, molt positiva. Han pogut col·laborar lliurant aliments o fent una aportació econòmica.

17 tones d’aliments pels que més ho necessiten

Avui s’han traslladat i lliurat 17.000 quilos de menjar envasat al Banc d’Aliments de l’Associació Social Amics del Gorg-Mar Badalona, el de Creu Roja Santa Coloma de Gramenet i el de Creu Roja de Sant Adrià de Besòs. L’acte de lliurament realitzat a Badalona ha comptat amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Rubén Guijarro i del Regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones, David Torrents. D’altra banda, a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, han assistit l’Alcaldessa, Núria Parlón, el primer tinent d’Alcaldia, Esteve Serrano, la Regidora de Drets Socials, Bàrbara Ferrer i el Regidor de Comerç, Transports i Mobilitat, Antonio Atienza. A Sant Adrià de Besòs, ha estat present el cap d’àmbit de Promoció Social, Ramón Espejo.

En representació de TUSGSAL han visitat els bancs d’aliments el Subdirector General de l’empresa, José María Parra, el Secretari del Consell d’Administració, Vicenç Climent, el President de la Comissió Social, Jose Antonio Garrido i el President del Comitè d’Empresa, Juan Carlos Escudero.

 


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar