El dimarts 9 de novembre, el director general de TUSGSAL, Carles Fàbregas, va participar a l’acte de graduació de la 5ª edició del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social impartit per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i organitzat per la Càtedra d’Economia Social de TecnoCampus.

TUSGSAL, en qualitat d’empresa d’Economia Social, col·labora amb la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme per intensificar les relacions entre el món universitari, la societat i el territori a través de programes d’Economia Social que impliquin la participació del professorat de l’ESCSET (Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus).

Fàbregas ha realitzat una conferència per explicar l’èxit del model d’empresa TUSGSAL, els serveis que ofereix, els recursos i la projecció cap al futur amb la creació de Direxis. L’empresa treballa per mantenir-se com un dels principals operadors privats de referència a Catalunya i, d'aquesta manera, exportar el seu model mercantil en coherència amb el compromís històric de seguir participant amb responsabilitat en el teixit social, sempre d’acord amb els seus principis.

L'acte, presidit per l'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, va comptar també amb l'assistència de Josep Vidal, director general d'Economia Social de la Generalitat de Catalunya, Sergi Morales, regidor d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Mataró i Eloi Serrano, director de la Càtedra d'Economia Social del TecnoCampus.

 


Clicar imatge per ampliar