Amb el lema “Busquem el teu cap” la campanya vol fer una crida a totes aquelles persones del territori que vulguin compartir el seu talent i coneixement, sigui quin sigui, a través del voluntariat, per donar suport en l’àmbit que més dominen per la seva experiència. La idea és que qualsevol persona que vulgui compartir el seu temps lliure pugui fer-ho, perquè el més important no és tenir uns estudis o una professió concreta, sinó tenir ganes d’ajudar els altres i compartir experiències.

El voluntariat és un pilar fonamental de la Creu Roja ja que, per sobre de tot, es descriu com una organització de voluntariat. És a dir, tot i que hi ha una part de tècnics que hi treballen, les persones voluntàries són el motor de la institució, i una part indispensable sense la qual els projectes que es desenvolupen no serien possibles. Actualment al Barcelonès Nord hi ha 150 persones voluntàries, una xifra que pot semblar elevada però que, en realitat, encara hauria de créixer més, tenint en compte que aquesta assemblea de Creu Roja ( que actua a Badalona, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet) va atendre al 2017 més de 8.000 persones.

Els voluntaris i voluntàries podencol·laborar a través de diferents àrees d’intervenció, com Ocupació, Socors i Emergències o Intervenció Social, per donar suport en l’atenció a col·lectius diversos com gent gran, infància i joventut, immigrants i refugiats o famílies en risc d’exclusió social. Dins de cada àrea, es desenvolupen diferents projectes que tenen continuïtat al llarg de l’any, i pels quals es necessiten voluntaris i voluntàries que donin suport en les tasques del dia a dia, com el seguiment a les famílies, l’atenció als joves i infants en les tardes de reforç escolar...

Però a més del projectes que es desenvolupen al llarg de l’any, també hi ha la possibilitat de col·laborar en campanyes concretes. Com la campanya nadalenca de recollida de joguines per als infants i joves en risc d’exclusió social que atén l’entitat, o la participació amb tallers i activitats diverses en Fires i esdeveniments solidaris del municipi.
 

Vull fer-me voluntari/ària:

TUGSAL col·labora en la difusió de la campanya a través de les xarxes de bus i de la flota d’autobusos. Si tu també vols col·laborar amb Creu Roja al Barcelonès Nord a través del voluntariat, pots posar-te en contacte amb l’entitat a través de diverses vies:

  • Telèfon 93 464 06 09
  • Web www.creurojabarcelonesnord.org
  • Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Busquen caps com el teu, persones com tu que vulguin ajudar els altres amb el seu temps lliure, així que et rebran amb els braços oberts!).
 


Clicar la imatge per ampliar