Presentades les conclusions d'aquest pla de treball en el qual TUSGSAL ha participat en col·laboració amb ICV (International Association of Controllers)

ICV són les sigles en Alemany de l'Associació Internacional de Controladors. Es tracta d’una xarxa internacional de professionals que treballen en l'àmbit de control de la gestió. Amb més de 6500 membres, és l'organització de controladors més gran d'Europa. Compta amb un grup de treball internacional, International Working Group (IWG), compost per un equip d’experts que ha treballat durant 6 mesos amb un grup de treballadors de TUSGSAL amb l'objecte de construir un quadre d'indicadors (mètriques de gestió) per evidenciar el compromís de TUSGSAL amb la millora social i la sostenibilitat. L’IWG escull cada any una empresa Europea amb la qual treballar en un projecte vinculat amb el control de la gestió. TUSGSAL ha estat l'empresa triada del 2019.

Aquest projecte aporta beneficis relacionats amb la millora de la coordinació interna, de la cohesió entre àrees, fer explícit el compromís de la companyia en l'àmbit social i en sostenibilitat i, finalment, la millora de la competitivitat de TUSGSAL. Dissabte 9 de novembre va tenir lloc la darrera reunió de treball d'aquest grup en el qual es van presentar les conclusions i resultats del projecte. TUSGSAL té l'oportunitat de treballar en el seu dia a dia i aplicar totes les recomanacions resultants per continuar amb el seu desenvolupament, millorar cada vegada més i garantir èxit futur.