L’empresa, conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona, lliura al Consolat General d’Ucraïna a Barcelona material sanitari i d’higiene essencial, medicaments, aliments bàsics, roba d’abric i  productes infantils de primera necessitat

La invasió Russa a Ucraïna ha generat un conflicte armat devastador amb greus conseqüències per a la població civil. Molts ciutadans veuen amb impotència el que està vivint la ciutadania d’Ucraïna i volen ajudar. La Comissió Social de TUSGSAL, sota el seu habitual lemaLa Solidaritat es Contagia ha impulsat una important campanya de col·laboració amb Ucraïna amb la qual els treballadors i treballadores d’aquesta empresa d’economia social han sumat esforços per recollir i comprar, en tal sols uns dies, multitud de material essencial. L’objectiu és fer-lo arribar, en coordinació i col·laboració amb l’ajuntament de Badalona, al Consolat General d’Ucraïna a Barcelona, que s’encarregarà de la seva distribució entre la població ucraïnesa afectada per aquesta injusta guerra. La donació de productes està formada principalment per material sanitari i d’higiene essencial, medicaments, aliments bàsics, roba d’abric i  productes infantils de primera necessitat.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro i el regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrent han visitat les cotxeres de l’empresa TUSGSAL per assistir un primera persona a la recollida dels productes abans de que es facin arribar al consolat ucraïnès de Barcelona. Aquesta acció de TUSGSAL es suma a totes les que s’estan realitzant a la ciutat, amb diversos punts de recollida d’ajut humanitari per a la població afectada.

La plantilla de TUSGSAL manifesta la seva repulsa i condemna davant la declaració de guerra de Rússia contra Ucraïna, la gravetat dels fets, la violació de la legalitat internacional, les morts de civils i personal militar i el risc que comporta. L’acció d’avui mostra que des d’aquí es pot ser solidari, com molta gent està demostrant.

 


Clicar imatge per ampliarClicar imatge per ampliar