El Servei de Cooperació Internacional de l’AMB organitza aquesta trobada perquè els assistents tinguin l’oportunitat de conèixer de primera mà els valors, la gestió i el model d’operadora de transport de l’empresa Badalonina.

TUSGSAL DIREXIS ha acollit avui, 19 d’octubre, la visita d’una delegació organitzada en el marc de diferents projectes de cooperació duts a terme amb diversos països de l’Àfrica i l’Amèrica Llatina. Aquesta visita està organitzada des del Servei de Cooperació Internacional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’objectiu de donar a conèixer i compartir amb les institucions i entitats sòcies d’aquestes regions el model d’operadora de transport de TUSGSAL DIREXIS, amb el seus valors i serveis de qualitat que la caracteritzen.

El subdirector General de TUSGSAL, José María Parra, ha rebut la delegació conformada per equips tècnics de transport, representants d’institucions municipals i entitats d’àrees metropolitanes de Brasil, Mèxic, Sudàfrica, Senegal i Moçambic. Aquests han pogut conèixer els valors, la gestió, els serveis oferts i, en general, el model d’economia social de TUSGSAL DIREXIS. La trobada ha donat la possibilitat de reflexionar sobre les estratègies i eines per desenvolupar una gestió de la mobilitat de qualitat.
 


Clicar imatge per ampliar
 


Clicar imatge per ampliar
 


Clicar imatge per ampliar