TUSGSAL engega la campanya Biciempresa de l’AMB mitjançant la qual cedeix bicicletes elèctriques per a promoure els canvis d’hàbits saludables entre la plantilla

A partir d’avui i fins el proper mes de juliol, cinc treballadors i treballadores de TUSGSAL tenen a la seva disposició una de les bicicletes elèctriques cedides gratuïtament per l`Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). TUSGSAL va apuntar-se al Biciempresa i complir tots els requisits per a l’atorgament. Les unitats han arribat a l’empresa i ja s’han distribuït entre els sol·licitants. Els desplaçaments hauran de tenir sempre origen o destinació dins del territori de l’AMB i, el personal treballador de TUSGSAL, disposarà d’aparcament a l’empresa i del servei Bicibox, vigent a 19 municipis.

Participar en aquesta iniciativa forma part dels objectius i del pla d’accions de TUSGSAL, establerts a la norma 39.001 de Seguretat Laboral Vial. La intenció es promoure el canvi del cotxe per la bicicleta i demostrar al personal que els desplaçaments a la feina es poden fer de forma ràpida, saludable i sostenible, sense despeses, zero emissió de gasos contaminants ni esforços.

 


Clica a la imatge per ampliarClica a la imatge per ampliar

 
Air Max 2018 Flyknit