L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro i el director general de TUSGSAL, Carles Fàbregas han signat aquest matí el conveni de col·laboració amb el qual l’empresa d’autobusos cedirà gratuïtament a l’Ajuntament tres plataformes-remolc perquè puguin ser emprades com a carrosses en la cavalcada de Reis o per altres activitats culturals de la ciutat.

Guijarro ha destacat que la ciutat tindrà ara les carrosses que es mereixen els nens i nenes de Badalona. “S’acompleix gràcies a la col·laboració d’una empresa d’economia social com és TUSGSAL, amb la qual compartim molts projectes i treballem pel bé de la ciutat”, explicava l’alcalde.

La signatura del conveni, que tindrà una vigència de quatre anys, ha tingut lloc a la seu de TUSGSAL. A l’acte també hi ha assistit la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, el president del consell d’administració de TUSGSAL, Federico Llobet i el subdirector general de l’empresa, José María Parra.

Les plataformes-remolc estan dissenyades amb les característiques necessàries per a poder guarnir-les com a carrosses dels Reis d’Orient per a les cavalcades. Es tracta de vehicles carrosses de 10 metres de longitud, 2,5 d’amplada i 1,5 d’alçada. A més, també es podran utilitzar en altres esdeveniments, estan preparades per a aprofitar al màxim la seva superfície per a temes artístics, donat que els grups elèctrics i altres elements mecànics es situen a sota o fora de la plataforma. TUSGSAL també es farà càrrec de la revisió mecànica, el manteniment, la custòdia i l’emmagatzematge de les mateixes.

Per la seva part, la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha agraït a TUSGSAL la rapidesa en què s’ha elaborat el conveni i ha explicat que “la cavalcada serà una gran festa de la qual podrem gaudir tots els veïns i veïnes juntament amb moltes altres activitats programades per aquest Nadal”.

El director general de TUSGSAL, Carles Fàbregas, ha celebrat “continuar col·laborant amb l'Ajuntament en un acte de ciutat tan important per als veïns, especialment per als infants,  i seguir enfortint la nostra relació amb Badalona”.
 


Clicar imatge per ampliar
 


Clicar imatge per ampliar