La Fundació per a la Seguretat Pública i l’empresa de transport col·lectiu de viatgers TUSGSAL han signat un acord de col·laboració per impulsar activitats vinculades amb la seguretat en el transport públic i amb la mobilitat viària.

Aquesta col·laboració atén l’objectiu estratègic de la fundació d’abordar el concepte de seguretat pública de manera transversal i no estrictament des de la perspectiva dels cossos policials. En aquest sentit, l’aportació de l’empresa TUSGSAL serà de gran valor pel seu grau d’expertesa en relació a l’àmbit de la mobilitat viària, a la vegada que incorpora la doble condició de ser un dels principals operadors en l’àmbit de transport de viatgers a Catalunya i alhora fer-ho com a cooperativa de treballadors.

La reunió de signatura també ha servit per convocar un grup de treball que servirà per dissenyar i impulsar la celebració d’una jornada de debat per situar els reptes del transport urbà en un context de transformació de la mobilitat i per tant, dels reptes en matèria de seguretat viària que la societat ha d’encarar.

 


Clicar imatge per ampliar
 

Fotografia d’esquerra a dreta:

Federico Llobet, president del Consell Administració TUSGSAL

José Gázquez, president Fundació per a la Seguretat Pública

Carles Fàbregas, Director General TUSGSAL