TUSGSAL, en qualitat de Societat Anònima Laboral, intervé a la taula rodona sobre Formes de Participació (democratitzem el treball)


Per segon any, el sindicat CCOO de Catalunya ha celebrat l’acte "El Dia de la Fundació" en el qual es commemora la fundació del sindicat, el 20 de novembre del 1964, ara fa 56 anys. La jornada ha posat en relleu la funció que compleix la Fundació Cipriano García, pel que fa a la memòria de les lluites obreres.

Al matí s’ha portat a terme la sessió sota el lema “Democratitzant el treball”, en la qual s’han repassat experiències i propostes en l'àmbit europeu, espanyol i català, tant de l’economia social com de l’empresa mercantil que impliquen la participació de treballadores i treballadors en les decisions de les estratègies d’empresa. Concretament, la taula rodona denominada “Formes de participació en l’empresa” ha comptat amb la intervenció del Director General de TUSGSAL, Carles Fàbregas, que ha destacat la condició d’empresa d’economia social de TUSGSAL, els seus valors fonamentals, la importància de la responsabilitat social corporativa, el singular model de governança i els diversos òrgans de participació existents, entre d’altres aspectes rellevants de TUSGSAL.

La situació sanitària i les mesures que se’n deriven han fet que la jornada s’hagi celebrat amb la modalitat semipresencial.
 


Clicar per ampliar