Des del 15 de març i durant dos mesos, les dues noves línies d’autobús TAD1 i TAD2 connectaran el Polígon Les Comes amb els nuclis d’Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí, en fase de prova pilot.

El transport a la demanda és la nova manera de viatjar en transport públic deforma eficient, còmoda, segura, àgil i sostenible: el servei només es presta si algú el reserva prèviament a través de la web o de l’aplicació ‘El Meu Bus’.

El servei, operat per S.A.Masats -empresa del grup Direxis-, té per objectiu millorar la connexió entre el polígon i els nuclis urbans, descongestionar Les Comes de vehicles privats i oferir una alternativa sostenible per arribar-hi a les 4.000 persones que hi treballen.

La roda de premsa de presentació del servei va comptar amb la presència de Carme Pros, gerent de S.A. Masats; Marc Castells, alcalde d’Igualada; Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia; Joan Mateu, president de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Les Comes (AEPIC); Miquel Vives, regidor de Sostenibilitat i Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada; Jordi Bòria, regidor de Promoció Econòmica de Santa Margarida de Montbui i Rafael Gabarri, regidor del Servei de Medi Ambient de Vilanova del Camí.


Clica la imatge per ampliar