El Director General de l’empresa, Carles Fàbregas, intervé a la 1ª taula de debat de la jornada que tracta el present de l’Economia Social

La Fundació Rafael Campalans amb la col·laboració del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar han organitzat una jornada sobre Economia Social denominada “Bases per a un nou model d’economia social a Catalunya” que ha tingut lloc avui, 18 de novembre, a la seu de la Fundació Campalans al c/Pallars,191 de Barcelona. La jornada s’ha pogut seguir en directe pel canal de Youtube de la fundació.

El president de la Fundació Rafael Campalans, José Montilla ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents. A la jornada, en la qual s’han portat a terme diverses taules de debat, s’ha parlat sobre el present de l’economia social en un d’aquests col·loquis (moderat per la periodista Ariadna Trillas) i en el que el Director General de TUSGSAL, Carles Fàbregas n’ha participat. Una de les opinions compartides ha estat que les cooperatives, l’economia social i l’autogestió ofereixen beneficis per a les persones treballadores i per a la societat en general. L'economia social pot ajudar a esmorteir la inflació i fa avançar cap a models més sostenibles. Els participants han manifestat la importància de crear un ecosistema favorable a l'economia social a Europa.

 


Clicar imatge per ampliar