La cursa, una de les més nombroses de l’Àrea Metropolitana, ha comptat una edició més amb la col·laboració de TUSGSAL DIREXIS

Diumenge 14 de novembre s’ha celebrat la desena edició de la Màgic BDN Running que ha aplegat més de 2.500 corredors i corredores. Una autèntica festa de l’atletisme popular que, després de l’edició virtual de 2020, ha recuperat la normalitat de l’esdeveniment celebrant-ne el 10è aniversari amb emocions renovades i, com sempre, al llarg de la seva història, fent una important donació a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. L’empresa TUSGSAL DIREXIS ha col·laborat amb aquest esdeveniment esportiu i solidari, cita obligada del calendari atlètic de la ciutat de Badalona.

La plaça del President Josep Tarradellas s’ha omplert de festa i animació durant tot el matí: l’exposició dels 10 anys de la Màgic BDN Running o bé activitats com escalfaments o una masterclass zumba han estat algunes de les activitats que hi han tingut lloc. La prova s’ha desenvolupat en un ambient festiu, de retrobament, i amb un bon clima que ha permès que els corredors i corredores hagin pogut gaudir d’un circuit animat amb diferents concerts, batukades, DJs i animadors.

El President del Consell d’Administració de TUSGSAL, Federico Llobet i el Subdirector General de l’empresa, José María Parra, han participat al lliurament dels trofeus de la cursa. La primera edició post-pandèmia ha estat un èxit de participació i ha permès recuperar l’emoció del Running a la ciutat de Badalona.
 


Clicar imatge per ampliar

 


Clicar imatge per ampliar