L’empresa, a través de la seva Comissió Social, ajuda a la institució a sufragar despeses de material escolar en un curs marcat per la crisi sanitària

Ja fa anys que la Fundació Pere Tarrés pot comptar amb el recolzament de l’empresa de transport TUSGSAL en els projectes socials que impulsen i posen en marxa. L’empresa, que des de la seva creació ha estat una organització compromesa amb la societat en general i les persones en particular, considera necessari col·laborar en la mesura possible en garantir el benestar comú. Ara, més que mai, és necessari donar suport a entitats com La Fundació Pere Tarrés què, amb 60 anys d’existència, és una organització no lucrativa educativa i d’acció social amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu.

La pandèmia actual i les mesures per afrontar-la han fet evidents les grans desigualtats que hi ha a la societat, agreujant la situació de vulnerabilitat de milers d’infants. Per aquest motiu, la Fundació Pere Tarrés centra actualment esforços en l’àmbit educatiu, degut a la impossibilitat de molts nens i nenes de fer classes de forma telemàtica o per la falta de material escolar que pateixen en aquests moments. L’objectiu de la iniciativa en la qual treballen és garantir un curs escolar equitatiu i inclusiu, i evitar que cap infant i jove es quedi enrere en els aprenentatges escolars per la situació socioeconòmica de la seva família.

Per fer front a les circumstancies, La Comissió Social de TUSGSAL, en representació dels treballadors i treballadores que en formen part de la companyia, ha fet una donació a la Fundació Pere Tarrés per adquirir material educatiu i/o sanitari destinat al projecte d’ajuda esmentat. Preocupa la situació actual de moltes famílies, agreujada significament per l’expansió de la COVID 19. Les accions de suport han de continuar ja que les condicions de molta gent són encara més precàries de les habituals.

Avui mateix, el President del Consell d’Administració de TUSGSAL, Federico Llobet, el Director General, Carles Fàbregas, el Subdirector General, José María Parra i el President de la Comissió Social, José Antonio Garrido han rebut a la representant de la Fundació Pere Tarrés, Lali Olivé, per fer efectiva la col·laboració. Després de rebre explicacions de part d’Olivé de la gran labor que porta a terme la fundació, Fàbregas ha volgut destacar que, pel tipus d’empresa que és TUSGSAL, és un orgull portar a terme aquestes accions en les quals el valor de la solidaritat és el protagonista. 

 


Clicar per ampliar