Aquest divendres, 15 de juny, en el marc de les festes populars de Sant Joan de Llefià, va tenir lloc el lliurament del Premi Sant Jordi a la tasca empresarial de TUSGSAL.

L’entrega del premi es va dur a terme al Parc del Gran Sol, al mateix barri de Badalona.

L’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià va reconèixer el mèrit empresarial de Transports Urbans i Serveis Generals SAL (TUSGSAL), pel model mercantil d'economia social, sent un dels principals operadors privats de referència a Catalunya, amb una trajectòria de 34 anys, i que presta servei de transport amb una xarxa diürna d'autobusos del Barcelonès nord, Montgat i Tiana, i una part important de la xarxa nocturna d'autobusos metropolitans.

TUSGSAL lidera el grup DIREXIS, conjunt d'empreses de serveis de transport de persones i serveis generals afins, de gestió ètica, eficient, sostenible i socialment responsable, d'acord amb els nostres valors.

El premi el va entregar el President de l’Associació de Veïns, el Sr. Jordi Mesas, i va ser recollit, en nom de TUSGSAL, pel Sr. Federico Llobet, membre del Consell d’Administració de l’empresa.


Clica la imatge per ampliar-a

 

 

 
Nike Hypervenom Phantom II FG Low