La darrera campanya solidària impulsada pel Comitè d’empresa recull raspalls i dentífrics pels infants que atén la institució

La Fundació Pere Tarrés promou l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu. En els últims dos anys, la Fundació ha constatat la preocupació dels diferents centres socioeducatius adherits a la XACS (Xarxa de Centres Socioeducatius) davant els problemes de salut bucodental que presenten els nens i nenes que atén. Es tracta d’unes dolències que no només afecten la seva salut actual, sinó que també poden tenir incidències en l’àmbit emocional i, en un futur, laboral.

Interpel·lada per aquesta necessitat, la Fundació va iniciar un projecte per avaluar la realitat de la situació i establir vies per donar-li resposta a curt, mitjà i llarg termini. En col·laboració amb la Fundació, els treballadors i treballadores de TUSGSAL han tingut l’oportunitat de, amb un petit gest, recolzar la causa. Així, coincidint amb la campanya de Nadal de recollida d’aliments, es va oferir la possibilitat a la plantilla d’ajudar portant a l’empresa raspalls i cremes dentals per assolir aquest repte solidari.

El lliurament d’aquest material s’ha produït aquest matí a les instal·lacions de l’empresa. El Subdirector de TUSGSAL, José María Parra, el President del Comité d’empresa, Juan Carlos Escudero, el Secretari del Comité d’empresa, Juan Guerrero i el Coordinador de l’Àrea de Gestió Estratègica, Carles Salas han rebut a les representants de la Fundació Pere Tarrés, Lali Olivé, del Departament de captació de fons i Cecilia Monteis, Coordinadora del programa d’acció social. Un cop més TUSGSAL mostra el compromís amb la societat i el seu esperit de responsabilitat social.
 


Clica a la imatge per ampliar

 
Air Max 2018 KPU