El suport amb la campanya contra el càncer de mama Treu pit per les més vulnerables mostra la sensibilització dels treballadors i treballadores de l’empresa amb aquesta important causa

L’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha rebut aquest matí la recaptació econòmica assolida amb la realització de tota una sèrie d’activitats organitzades i impulsades per la Comissió Social de TUSGSAL durant el mes d’octubre. Aquestes activitats han comptat amb el suport de la Direcció i el Consell d’Administració de TUSGSAL. Gran part dels treballadors i treballadores de l’organització ha participat en alguna de les accions, aportant el seu granet de sorra a favor de totes les malaltes de càncer de mama i dels seus familiars.

Les activitats que es van organitzar han estat variades. La plantilla i els seus familiars han pogut col·laborar amb l’AECC participant i aportant el cost de la inscripció a la caminada a Montserrat, les olimpíades esportives TUSGSAL, la bicicletada i la castanyada d’empresa. També s’han venut productes de merchandising el dia de cinema en família. La resposta a aquesta crida en suport als projectes que impulsa l’AECC ha estat exitosa. Els representants socials i la direcció de TUSGSAL han lliurat un xec simbòlic amb la recaptació al responsable d’aliances corporatives de l’Associació Contra el Càncer Barcelona, David Fornies.

TUSGSAL continuarà treballant conjuntament amb l’associació per insistir en la importància de la prevenció, el diagnòstic primerenc, la investigació, l’avenç en els tractaments, l’acompanyament i la reducció de la incidència del càncer augmentant els índexs de supervivència.

Recordem que l’AECC ofereix als treballadors/res i familiars de TUSGSAL tot un seguit de serveis gratuïts, presencials i on-line com, per exemple: atenció psicològica, acompanyament telefònic, benestar corporal o assessorament mèdic-sanitari. Per l’AECC és important que tinguin la informació adequada perquè puguin accedir als serveis en qualsevol moment.

 


Clicar imatge per ampliar

 


Clicar imatge per ampliar