Des del 22 de maig, es duen a terme obres al Pg. de Salzereda i al Pg. Llorenç Serra que afecten el funcionament d’algunes de les nostres línies.

El tall de la circulació de vehicles pel Pg. Salzereda afecta directament al recorregut de les línies B14 (en sentit Sant Adrià de Besòs) i B15 (en ambdós sentits) obligant a anul·lar algunes parades i a fer trajectes alternatius. Consulteu el mapa per veure les parades i els desviaments d’aquestes dues línies.

Les obres al Pg. Llorenç Serra deixen únicament un carril per cada sentit fent que la fluïdesa de la circulació es vegi afectada en tota la zona propera. Així doncs, les línies que passen per aquests carrers (Av. Francesc Macià, Av. Generalitat, Av. De Sta. Coloma...) queden també greument afectades amb dificultats per complir els horaris i freqüències de pas habituals. Les línies més afectades són la B14, B15, B18, B19, B30, B80, M27 i M28.

Us recomanem que planifiqueu els vostres desplaçaments amb antelació i preguem disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar aquestes afectacions.

Seguirem treballant per intentar donar el millor servei.

 

Clica aqui per veure el mapa

Ultra Boost Laceless