Una distinció merescuda que destaca l'impacte ambiental positiu de l'empresa, reforçant el seu compromís constant amb la sostenibilitat

TUSGSAL DIREXIS i altres organitzacions destacades han viscut un moment excepcional en l'acte de lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2023, organitzat pel Club EMAS amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. TUSGSAL DIREXIS ha destacat especialment per la recepció del registre EMAS, atorgant reconeixement a la seva dedicació com a organització registrada des de l’any 2021.

L'acte, celebrat a l'Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, ha marcat el començament d'una jornada dedicada a reconèixer els èxits ambientals de les organitzacions EMAS. La cerimònia ha unit empreses compromeses amb la sostenibilitat que tenen en comú la voluntat de millora ambiental. La periodista Gemma Puig ha estat a càrrec de la conducció de l’esdeveniment i ha guiat l'auditori a través de les diverses distincions, destacant la importància de les iniciatives sostenibles presentades i premiades.

L'objectiu principal de la jornada és reconèixer la tasca portada a terme per les organitzacions EMAS, posant en valor l'esforç col·lectiu dels protagonistes que ho fan possible, incloent-hi la direcció, els treballadors, les parts interessades i altres contribuents. Els premis EMAS són un estímul per a la millora del sistema, una oportunitat per a la innovació, tant en la gestió com en la comunicació, i una oportunitat per veure reconegudes accions dutes a terme en el marc de la gestió ambiental de les organitzacions. L’EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una eina de gestió mediambiental d’aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el comportament ambiental d’una organització. Aquest comportament és auditat de forma externa i el registre l’emet, en nom de la Unió Europea, el corresponent organisme competent. Actualment, Catalunya ocupa el 5è lloc a Europa en nombre de registres.

El Subdirector General de TUSGSAL DIREXIS, José María Parra, ha rebut, en representació de l’empresa, el registre EMAS. El certificat l’ha lliurat personalment la Directora General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya, Sra. Mireia Boya, destacant la importància de les pràctiques exemplars. Aquest reconeixement destaca el paper crucial de l'empresa en la promoció de la sostenibilitat.

És un honor per a TUSGSAL DIREXIS rebre aquest distintiu en un esdeveniment tan prestigiós. El registre EMAS és un testimoni dels èxits sostenibles de l'empresa i la seva contribució significativa i constant al sistema de gestió ambiental.
 


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar