L'empresa de transport urbà d’autobusos ha estat guardonada a la XXI edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” amb el Premi Especial de Seguretat Vial

La gestió preventiva de TUSGSAL ha estat reconeguda per MC MUTUAL, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, a la XXI edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals. Aquests guardons reconeixen les empreses, persones i institucions que sobresurten per protegir, de manera eficaç, la seguretat i la salut de les persones en l'àmbit laboral.

La cerimònia de lliurament de premis s’ha celebrat avui 8 de novembre a l’Hotel Majestic de Barcelona. TUSGSAL ha rebut el Premi Especial de Seguretat Vial  i, per recollir-ho, han acudit en representació de l’empresa, el Director de l’Àmbit de Gestió Administrativa i de Persones, Francisco Cazorla, el Responsable de Seguretat i Salut Laboral, Carles Salas i el Tècnic de Prevenció de Riscos Laborals, Héctor Saro.

Des de l'any 2014, l'empresa disposa d'un sistema de gestió de seguretat viària basat en la ISO 39001:2013 i ha desenvolupat múltiples iniciatives, com ara potenciar l'ús de bicicletes elèctriques, analitzar la mobilitat “in itinere”, “in mision” i privada, o participar als programes d'educació vial escolar “Mobilona” o “El teu Bus”. Així mateix, l'empresa està adherida a la campanya de la DGT "advertiment de perill d'angles morts" i també disposa d'un sistema d'identificació i divulgació de punts negres a la xarxa de serveis que gestiona.
 


Clicar imatge per ampliar
 


Clicar imatge per ampliar