Dimecres 17 de maig fou el dia escollit per rebre a les representants de la Fundació Pere Tarrés, Lali Oliver i Isabel Vergara a les instal·lacions de TUSGSAL. El subdirector de l’empresa, Alfonso Suárez i el responsable de desenvolupament i gestió de RRHH, David Berruezo varen ser els encarregats d’acompanyar tan grata visita. Continuant amb els esforços de l’empresa per participar i col·laborar en les millores que fan possible viure en una societat millor, la direcció de TUSGSAL es va comprometre a fer una donació solidària per recolzar els projectes dirigits a nens i nenes en situació de vulnerabilitat que desenvolupa la reconeguda Fundació Pere Tarrés. Aquesta donació es materialitzava gràcies a la realització de la primera enquesta de clima laboral organitzada per TUSGSAL, amb la col·laboració de tot el personal de l’organització. Per cada enquesta lliurada, TUSGSAL destinaria un import a la fundació que, amb més de 50 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu.

D’aquesta manera, l’enquesta de clima fou molt important perquè va traspassar els beneficis interns d’empresa en realitzar-la. Es va convertir en una oportunitat per a conèixer l’opinió de tota la plantilla sobre qüestions relacionades amb el lloc de treball, aspectes psicosocials, compromís i d’altres, en base a les polítiques de responsabilitat social i al compromís de TUSGSAL amb la societat i, de forma paral·lela, ha estat una eina per col·laborar amb una entitat que aposta i treballa per reduir les desigualtats socials amb campanyes com “Ajuda’ls a créixer”.

TUSGSAL expressa la seva satisfacció d’haver pogut donar suport a la Fundació Pere Tarrés. Entre tots, és molt més fàcil lluitar contra l’exclusió social i la vulnerabilitat que pateixen moltes famílies.