Sol·licitud de treball

Després de descarregar la sol·licitud, emplenar tots els camps personals, així com experiència professional i acadèmica.

Posteriorment, emplenar el formulari que es presenta a continuació amb dades personals i adjuntar la sol·licitud emplenada, així com els documents que se sol·liciten.

Per verificar i quantificar l'experiència professional i la formació acadèmica detallada en la sol·licitud, és important adjuntar tota la documentació acreditativa. D'aquesta manera, es podrà puntuar en el protocol de contractació de l'empresa. En cas de no adjuntar la documentació oportuna, no es valoraran ni es puntuaran els apartats corresponents.

Recordem que les sol·licituds queden emmagatzemades durant 1 any, per tant, si intenta carregar de nou els documents durant aquest període el sistema ho denegarà.

En cas de voler actualitzar dades personals (formació, telèfon, adreça, etc.), dirigiu-vos a Recursos Humans mitjançant l'adreça electrònica seleccion@tusgsal.es.


No obris el fitxer PDF desde el navegador web, has de fer servir Acrobat Reader o similar.

Si ho prefereixes, pots descarregar el manual del procès amb els passos que has de fer clicant sobre l'enllaç: "Entrega de sol·licitud TUSGSAL"

Gestió de sol·licituds

Gestió de sol·licituds

Nom *
Cognoms *
DNI *
LLoc sol·licitat *
Coneixes algú a l'empresa?
En cas afirmatiu indica el nom i cognoms
Fitxers
Mida maxima de cada fitxer 10 Mb.
Tipus de fitxers permesos:
gif,jpg,jpeg,bmp,png,doc,xls,pdf,zip
 *
Escollir...
Accepto enviar les meves dades personals a TUSGSAL.
Sistema de sol·licituds TUSGSAL.