DIREXIS TUSGSAL ha estat finalista del Premi Impacta, un guardó atorgat per la Fundació Factor Humà que reconeix el compromís de les empreses associades amb la transformació cultural mitjançant iniciatives impulsades per l'àrea de Gestió de Persones de les organitzacions.

Concretament, la Fundació ha valorat el Pla de Cultura Corporativa de DIREXIS, que té per objectiu enfortir la identitat, cohesió, compromís i confiança de totes les persones treballadores per a la consecució de la transformació cultural (Vídeo de l’empresa premiada). Per això hem estat el segon classificat de l'edició d'enguany.

Sota el lema “El compromís és cosa de dos”, la gala de lliurament de les distincions, en la que han participat 300 directius i directives d’empreses catalanes i multinacionals, ha posat de manifest que cal continuar apostant pel compromís laboral com una eina per incrementar la lleialtat i la implicació, així com reduir la rotació i l’absentisme, alhora que les empreses també s’han de preguntar com són lleials als seus treballadors i treballadores.

Carles Fàbregas, director general de DIREXIS TUSGSAL, acompanyat per l'equip que lidera el projecte, ha estat la persona encarregada de recollir el premi, agraint al jurat el reconeixement.

 


Clica la imatge per ampliar
 


Clica la imatge per ampliar