Ahir, 22 de maig, DIREXIS TUSGSAL va tenir l’honor de rebre a les seves instal·lacions de Badalona una comitiva uzbeka en una visita de cortesia i intercanvi professional. Aquesta delegació incloïa membres del Ministeri de Transports d'Uzbekistan i de l’empresa pública de transports de Tashkent.

L'objectiu principal d'aquesta trobada va ser compartir coneixements i experiències en la gestió del transport públic urbà. Els representants d’Uzbekistan es van mostrar interessats en diversos aspectes del funcionament de DIREXIS TUSGSAL, com les principals funcions de l'empresa, l'estructura organitzativa, el model de gestió d’economia social i les característiques de la seva la flota de vehicles. Especialment, van manifestar un gran entusiasme i curiositat pels termes i condicions del contracte de prestació de serveis de transport públic.

Durant la visita, que va durar unes dues hores, la delegació va participar en una presentació detallada sobre els projectes actuals i futurs de DIREXIS TUSGSAL i va fer un recorregut per les instal·lacions de la companyia.

La jornada s’emmarca en el projecte TAILEV, recolzat per les Nacions Unides i el Fons per al Medi Ambient Mundial (GEF), que busca  implementar vehicles nets a Uzbekistan, contribuint així a la millora de la qualitat de l’aire i la sostenibilitat ambiental del país.
 


Clica la imatge per ampliar
 


Clica la imatge per ampliar