31 de maig de 2016

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acull avui, dimarts 31 de maig, la jornada de treball ‘Cap a una empresa saludable: nutrició i salut en l'àmbit personal i professional'. Des de les 9 i fins a les 14 hores es celebren al BCIN tot un seguit de ponències i debats amb l'objectiu d'aportar idees per a la millora de la salut dels treballadors i conscienciar a l'empresari de la importància de mantenir uns bons nivells de salut laboral a les empreses.

Aquesta jornada està organitzada pel Centre de Negocis del BCIN, el Centre d'Estudis Joan Maragall, l'Ajuntament de Badalona i l'empresa TUSGSAL. Els organitzadors han convidat de forma directa a participar en la jornada de debat a les empreses més grans de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet. El Responsable del Departament de Seguretat i Salut de TUSGSAL, Carles Salas, ha ofert una ponència, obrint la jornada, en la qual ha tractat el model d’èxit de l’empresa TUSGSAL, en la tasca que des de la seva pròpia idiosincràsia fa temps que desenvolupa i en el seu recorregut cap a el reconeixement d’Empresa Saludable sota els estàndards de la certificació que atorga Aenor al respecte.

La jornada coincideix amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac

Cada any, el 31 de maig, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i els seus associats del món celebren el Dia Mundial del no fumador dedicat a ressaltar els riscos per a la salut associats al consum de tabac i promoure polítiques eficaces per reduir aquest consum. El consum de tabac actualment mata un de cada 10 adults a tot el món. En ocasió del Dia Mundial Sense Tabac 2016, l'OMS i la Secretaria del Conveni Marc de l'OMS per al Control del Tabac fan una crida a tots els països perquè es preparin per l'empaquetat neutre dels productes de tabac.
 

TUSGSAL Empresa saludable

TUSGSAL Empresa saludable